Malin Aune Håndball

 1. Håndball em 2017
 2. Norge danmark håndball
 3. Malin aune håndball sang
 4. Håndball - EM-vinner Malin Aune til Vipers - Dagbladet

-divisjonsklubben Selbu. [1] Etter å ha avsluttet videregående skole, meldte hun overgang til Grundigligaklubben Oppsal foran 2014/15-sesongen. [2] i 2017 gikk hun til Vipers Kristiansand. [3] Landslag Aune deltok ved Ungdoms-VM i håndball 2012, der Norge fikk bronse etter seier 36–30 over Romania i bronsefinalen. [4] Hun var med på det norske kvinnelandslaget som vant Håndball-EM 2016 for kvinner i Sverige.

Håndball em 2017

-divisjonsklubben Selbu. [1] Etter å ha avsluttet videregående skole, meldte hun overgang til Grundigligaklubben Oppsal foran 2014/15-sesongen. [2] i 2017 gikk hun til Vipers Kristiansand. [3] Landslag [ rediger | rediger kilde] Aune deltok ved Ungdoms-VM i håndball 2012, der Norge fikk bronse etter seier 36–30 over Romania i bronsefinalen. [4] Hun var med på det norske kvinnelandslaget som vant Håndball-EM 2016 for kvinner i Sverige. [2] Referanser [ rediger | rediger kilde] ^ «Nå er hun lagvenninne med idolet». Aftenposten. 17. mars 2016. Besøkt 17. desember 2016. ^ a b «Nykomlingen Malin Aune (21) hadde tatt permisjon fra skolen og drømte om landslaget. Så ringte Mia Högdahl: - Jeg gråt og lo samtidig». Dagbladet. 8. november 2016. desember 2016. ^ «EM-vinner Malin Aune til Vipers». (norsk). 23. januar 2017. Besøkt 13. september 2017. ^ «Bronse i ungdoms-VM». Trønder-Avisa. 26. august 2012. desember 2016.

NY HVERDAG: Malin Aune spilte til en syver på VG-børsen i VMs kvartfinale mot Tyskland før jul. Nå skal hun prøve seg på en annen arena. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix og Privat Norge- og Vipers-profilen Malin Aune (25) har byttet ut høyrevingen med sykehusfløyen. Da idretten ble satt på vent, meldte hun seg til tjeneste. – Jeg fikk med meg at det kunne bli lav bemanning på grunn av coronaviruset, og at de søkte folk med helsefagutdanning. Jeg er ikke ferdigutdannet og var derfor ikke sikker på om jeg kunne få jobb, sier Malin Aune til VG, som bemerker at det ikke er snakk om en permanent overgang – ennå. Hun studerer til å bli sykepleier ved siden av håndballkarrieren, som fortsatt er viktigst, men ville heller gjøre nytte for seg enn «å bli sittende å se i veggen». – Plutselig var det lite som sto i kalenderen, noe som er veldig uvant. Ingen skole. Og da det heller ikke ble håndball ville jeg ha noe å gjøre, forklarer Aune, som også har vært intervjuet av Fædrelandsvennen i denne sammenheng.

Norge danmark håndball

 • Hummel håndball
 • Live håndball
 • Malin Aune i håndball-EM - Hun har spilt mest av alle i EM-troppen - Dagbladet
 • Em håndball 2016
 • El sykkel billig

Malin Aune går glipp av VM-åpningen - VG Direkte: Håndball

Malin aune håndball sang

Oppsal Håndball 8. mai kl. 06:52 Første gang ADR Elektro var å se som Oppsals samarbeidspartner, var... da Oppsal-bærebjelke Frida Nåmo Rønning var kun seks år. Nå er hun 23 år, og står foran sin 18. sesong i klubben. Fortsatt støtter ADR Oppsal og midtbacken. Se mer

– Jeg har sovet godt i natt, svarer hun på VGs spørsmål. – Jeg vet hva jeg står for. og det har gått bra i ny klubb i Danmark, sier Esbjerg-kanten som har vært på høstens lag i den danske serien. – Jeg gleder meg selvsagt over at Malin har gjort det så bra. På landslagets kjemper de om spilletiden. les også Henny Reistad gjorde som oldefar: Tok samling i bånn! – Men først og fremst er vi et team. Det handler om å gi hver andre gode tips både i forsvar og angrep, sier Malin Aune. Den norske høyrekanten har vært «up for grab» siden Linn Kristin Riegelhuth Koren (34) spilte sitt siste mesterskap under OL i Rio. I EM samme høst satset Hergeirsson på Aune, men det endte opp med at Amanda Kurtovic spilte mest på kanten. Noe av det samme skjedde i fjorårets VM. Men da var det Marit Røsberg Jacobsen som fikk sjansen uten å bli satses på da det virkelig gjaldt. les også Irritert Hergeirsson: – Mektig lei av å være forsøkskaniner for dommerne Hun ble med videre. Mens Malin Aune så sent som for to måneder siden spilte på rekruttlandslaget.

Håndball - EM-vinner Malin Aune til Vipers - Dagbladet

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon Vipers Kristiansand har signert landslagsspilleren Malin Aune, skriver TV 2. Kristiansand-klubben ruster opp i kampen mot suverene Larvik. I desember ble det klart at Katrine Lunde returnerer til Sørlandet, og mandag ble det klart at Malin Aune blir Vipers-spiller. Høyrevingen var med i den norske troppen som tok EM-gull i Sverige. 21-åringen kommer fra Oslo-klubben Oppsal. Vipers har varslet at de vil presentere ytterligere én spiller denne uken. Det er trolig Emilie Hegh Arntzen, ifølge TV 2. (NTB) Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook Sport

les også Utsettelsen bra for Nora Mørk: – Nå blir OL veldig, veldig realistisk Hennes nye arbeidsgiver er den psykiatriske avdelingen ved Sørlandet sykehus, der hun tidligere har gjennomført praksis. På sikt håper hun å fullføre utdannelsen som sykepleier. Akkurat nå nøyer hun seg med «vakter her og der». – Jeg syns det er veldig greit å ha noe å gjøre når den normale hverdagen forsvinner, sier Aune, som jobber på en avdeling som ikke har merket like mye til den ekstra belastningen på helsevesenet som coronaviruset medfører. – Det har ikke vært underbemannet så langt. Vi får håpe det holder seg slik. les også Kurtovic-familiens tøffe vinter: – Herregud. Idrett betyr ingen ting For øyeblikket har hun en liten ferie fra både håndballen og deltidsjobben, hjemme i Trøndelag. Planen er at hun skal returnere til Kristiansand ved slutten av neste uke og bli der en stund, i håp om at treningen skal kunne gjenopptas. I mellomtiden gjør hun ting på egenhånd. – Jeg har laget meg et lite styrkerom i garasjen til pappa og får gjort en god del, men savner håndballhallen.

STJERNETREFF: Malin Aune (til venstre) fikk gjennombruddet med siden seks mål mot Tsjekkia. For kantkollega Marit Røsberg Jacobsen har EM til nå vært tyngre. Foto: Bjørn S. Delebekk BREST (VG) I løpet av de siste månedene har alt løsnet for Malin Aune (23). Trønderen på høyrekanten har gått fra rekruttlandslaget til EM-suksess. Oppdatert 5. desember 2018 Artikkelen er over ett år gammel – Verdensklasse. Virkelig bra av Malin, melder erfarne Veronica Kristiansen (28). – Herregud. Det var dritartig. Det gikk veldig fint, sier trønderen selv etter seks mål på seks skudd mot Tsjekkia. – Det betyr masse for meg. Det er dette jeg trener for, sier hun. les også Thea Mørk er ferdig i EM: – Veldig kjedelig VG plasserer henne i en sofa på Hotel Escale sammen med kollegaen på høyrekanten, Marit Røsberg Jacobsen. Nordlendingen har hatt en mye tøffere inngang på mesterskapet. Lørdag misset hun på det siste skuddet i ettmålstapet for Tyskland. Mandag forsvant hun ut med rødt kort etter en for tøff takling.

 1. Agder båt og motor house
 2. Viking lotto trekning tv