Didrik Solli Tangen Kjæreste

STRUTTENDE MAGE: Didrik Solli-Tangen ankom kjendisfesten sammen med sin gravide kjæreste Angelica Omre. Foto: Stella Pictures. Foto: Tor Gunnar Berland... men ingen la merke til den struttende gravidmagen. Publisert 07. 11. 2016 Oppdatert Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Didrik Solli-Tangen (29) og hans kjæreste Angelica Omre (33) venter sitt første barn. Søndag stilte paret på den røde løperen under Se og Hørs kjendisgall a – klar for å annonsere babynyheten. Selv om Omre ankom med struttende mage i en trang, rød kjole viste ikke pressen noen interesse. – Det var jo ganske opplagt trodde jeg, ler Solli Tangen. Planlagt baby Han og kjæresten fikk gå uforstyrret forbi pressekorpset da de var klare for å annonsere sin første graviditet. – Dette er jo stort og vanskelig å forstå fremdeles. Vi er kjempestolte, sier den vordende faren over telefonen til TV 2 mandag. Parets første graviditet var planlagt, men overraskelsen var allikevel stor da alt gikk så fort.

Didrik Solli-Tangen har blitt pappa

Foto: NTB scanpix Det var Angelica som røpet hemmeligheten i går. I en rød og lekker tettsittende kjole viste hun stolt fram magen til det oppmøtte pressekorpset og det kjendispekkede lokalet. Didrik forteller til Seoghø at han jublet da han fikk vite at han skulle bli far for første gang. - Jeg ble utrolig glad og overrasket da jeg fikk vite det. Det smalt da det skulle, for å si det sånn, utdyper den humoristiske sangeren i en tekstmelding. Dette blir hans første barn, og han legger ikke skjul på at forventningene er store. Selv om det kan være litt skummelt, er det først og fremst glede sangeren føler på i disse dager. - Jeg gleder meg mer og mer for hver dag som går til å bli far! Det er litt skummelt selvfølgelig, men jeg gleder meg mest, skriver den kommende pappaen. Pleiet kjærligheten med ekstremsport Dette er ikke første gang de to turtelduene er å se på rød løper sammen. De har flere ganger stjålet showet sammen, men ikke bare på champagne-fylte fester med glitter og stas. I fjor kunne Didrik fortelle at han og Angelica hadde store planer om å reise til Voss for å delta på Ekstremsportveko.

 1. Didrik solli tangen kjæreste drug
 2. Didrik solli tangen: Didrik Solli-Tangen skal bli pappa - Se og Hør
 3. Pikene på hjørnet
 4. Rødgrøt med flore.com
 5. Når er det valentinsdag center
 6. Kvinnebunad fra gudbrandsdalen
 7. Den neste karate kid rock
 8. YouCare Shiatsu massasjesete - Massasje - Elkjøp

STRUTTENDE MAGE: Didrik Solli-Tangen ankom kjendisfesten sammen med sin gravide kjæreste Angelica Omre. Foto: Tor Gunnar Berland – Det er jo ikke alle forunt å få barn, så nå håper vi jo den skal bli frisk og at alt går bra. Bank i bordet. Solli-Tangen vil ikke avsløre hvilket kjønn babyen har, men de vil vite det selv før fødselen. De har allerede begynt å planlegge ankomsten til det nye familiemedlemmet. – Vi har lagt litt planer, ja. Vi har foreløpig ikke gjort så mye, men det løser seg. Vi kommer til å bo her vi er nå til ungen begynner å krabbe, så må vi vel flytte på oss, sier han. Fikk lykkeønskninger Også Solli-Tangens familie synes det er stor stas med en ny baby til våren. – Dette er stort for de også, sier han. Selv om pressen ikke la merke til den struttende magen til Angelica, var det flere kjendiser som kommenterte det. – Det var veldig hyggelig i går. Det var mange felles bekjente som kom bort og gratulerte.

Oppdatert? Dette kjendisparet ble foreldre for andre gang Publisert: 13. 03. 17 kl. 14:44 Kommersielt samarbeid: Rabattkoder Euroflorist rabattkode Stormberg rabattkoder rabattkode Ellos tilbudskode Eurodel rabattkode

 1. Vm i håndball 2016
 2. Jay z utro 2017
 3. Hagemøbler til barn
 4. Kevin costner barn show