Morten Sundli Jørgine Massa Vasstrand

 1. Og så videre
 2. Jørgine Vasstrand og Morten Sundli - Møter i retten - igjen - Se og Hør
 3. Toppbloggeren «Funkygine» anker skjeggkre-dom | DN
 4. ™ "Nokut godkjenning av utenlandsk utdanning" Keyword Found Websites Listing | Keyword Suggestions

– Vi føler oss lurt. I motsetning til det som fremstilles i mediene, handler ikke dette om en hysterisk toppblogger som ikke liker insekter. Dette handler om at vi kjøpte en leilighet hvor ikke alle fakta ble lagt på bordet. Som selger har man både et ansvar og en plikt til å informere om alle forhold man er kjent med, fortsatte hun. Vasstrand og Sundli kjøpte et helt nytt hus på Jessheim for et år siden, der de flyttet inn i vår. Det siste året har insektet skjeggkre fått stor oppmerksomhet i mediene etter flere rettssaker mellom boligeiere og kjøpere. Det lille insektet er ikke farlig, men oppleves som ubehagelig og irriterende, og har vært en stadig voksende plage for norske boligeiere. Blant dem som har fått svi for fremveksten er forsikringsselskapene som tilbyr boligselgerforsikring. (Vilkår) Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov.

Og så videre

Men hennes viktigste prosjekt er en kokebok som hun skal skrive sammen med sin pappa Raffaele. Jørgine og faren har et komplisert forhold. Avsnitt 5 - Tidsklemma Reality, Underhållning, S1:A5 Jørgine sjonglerer etter beste evne hverdagen, som består av både glamorøse fotoshooter og funn av skjeggkre. Hun har begynt å kjenne på at hun kanskje trenger hjelp og får gode råd av mamma Trude, som kommer på et etterlengtet besøk. Avsnitt 7 - Hierarkiet Reality, Underhållning, S1:A7 Jørgine reiser tilbake til Ålesund for å besøke mamma Trude og brødrene. Familien har et tydelig hierarki som blir ekstra forsterket når storesøster kommer hjem. Lillebror Noah er ikke like opptatt av trening som resten av familien. Avsnitt 12 - Debuten Reality, Underhållning, S1:A12 Det er trening og soling som står i fokus på Kypros, vil tvillingene innfri som instruktører? Mamma Trude gjør så godt hun kan som aupair på turen og Jørgine kommer med en sjokkerende avsløring for tvillingene ved bassengkanten. Avsnitt 19 - Dødsangst Reality, Underhållning, S1:A19 Jørgine fyller år mens de er på ferie i Italia og hele familien går sammen for å gjøre dagen ekstra fin for henne.

12. januar 2016 Nå begynner det å bli seriøst mellom Morten og meg. Han har møtt nesten hele slekta mi, og jeg har møtt nesten hele hans. Han har fått egen nøkkel til villaen min og ser forskjell på Silas og Emil. Jeg har lært meg hvilke oppgaver en midtstopper har og han har lært seg noen italienske gloser. Per i dag er framtidsutsikten for Sundli + Massa Vasstrand så lyse at vi må ha på oss vernebriller med maksimal UVA beskyttelse. Forholdet utvikler seg med andre ord i rekordfart og man skal ikke se bort i fra at jeg på sikt vil bli en aldri så liten fotballfrue. Det at det ble nedrykk gjør selvsagt ikke oppgaven mindre viktig. En fotballfrue støtter ALLTID sin mann, uansett! Så sant det ikke dreier seg om utroskap. Da er det over og ut. Store briller er et absolutt must, og heldigvis har jeg et par som vil passe perfekt til de solfylte 90 minuttene på tribunen. De fleste fotballfruer har upåklagelig stil. De er trendsettere og moteikoner. Nå vil jeg ikke fremstå som en skrytepave, men jeg tør påstå at jeg ofte har blitt observert med nye og interessante kleskombinasjoner.

Jørgine Vasstrand og Morten Sundli - Møter i retten - igjen - Se og Hør

Støtte hverandre når gutta er utenbys og spiller kamp. For det er jo tøft, herregud, borte annenhver helg og trening hver dag. Det blir jo knapt tid til å nyte hverandre. Nei vi fotballfruer må tåle mye, men vi må være sterke for heltene våre. Alltid. Jørgine 😉

Toppbloggeren «Funkygine» anker skjeggkre-dom | DN

 • Frigjøringsdagen 8. mai
 • Barneekteskap – Wikipedia
 • Tina dahle
 • Hva er borgerlig konfirmasjon

™ "Nokut godkjenning av utenlandsk utdanning" Keyword Found Websites Listing | Keyword Suggestions

I tillegg til sitt eget TV-program er Vasstrand i disse dager å se i «Skal vi danse» – også det på TV 2. Det betyr seks timers trening om dagen. Oppå dette er hun stadig i møter og planlegger diverse events. FAMILIEMORO: Jørgine (i midten) hadde med seg brødrene Emil (fra venstre), Silas og Noah, samt moren Trude på torsdagens fest. Foto: Hallgeir Vågenes Da er det godt å ha en mann som kan ta i et ekstra tak. Sammen har paret nemlig sønnen Milano (1), mens Jørgine fra før av har barna Filippa og Sokrates. – Morten er bare en så sykt bra fyr. Det er nesten så jeg ikke fortjener ham, fastslår TV-profilen, som først ble kjent for sin rolle som blogger og influenser. – Er det såpass? – Ja, nesten, sier hun med et smil. STOLT MAMMA: «Funkygine» ble i fjor mamma til sitt tredje barn, som fikk navnet Milano. Foto: Anniken Aronsen 29 år gamle Sundli, som til daglig spiller fotball for klubben Ull/Kisa, er ikke så mye dårligere i sin beskrivelse av kona. – Hun har lært meg alt. Hun er bare helt fantastisk.

Jørgine og Morten forlovet seg i september 2016. Ett år senere giftet de seg og kjøpte en større leilighet i Oslo. Publisert: 17. 10. 19 kl. 22:57 Oppdatert: 18. 01:06 Kommersielt samarbeid: Rabattkoder Euroflorist rabattkode Stormberg rabattkoder rabattkode Ellos tilbudskode Eurodel rabattkode

 1. Alzheimer og demens vs
 2. Skjære lammelår i skiver
 3. Digital markedsføring long term
 4. Ting å gjorde i sommerferien mean