Nrk Trafikk Oslo

  1. Nrk trafikk oslo 1
  2. Nrk trafikk oslo pass

10. mai 2020 kl. 11:26 Trafikkuhell i Geithus Politiet har rykket ut til et trafikkuhell på riksvei 35 ved Katfosshellinga i Geithus. To biler skal ha kollidert, og en av sjåførene hadde ikke gyldig førerkort. Ingen har blitt skadet i uhellet, men politiet jobber fortsatt på stedet 6. mai 15:06 Kolonnekjøring rv7 På riksvei 7 over Hardangervidda er det nå kolonnekjøring for alle kjøretøy. 08:13 Rv7 stengt for personbiler Riksvei 7 over Hardangervidda er nå stengt for personbiler på grunn av uvær. Det er kolonnekjøring for kjøretøy over 7, 5 tonn. 5. mai 14:07 Manuell dirigering Lier På Vestsideveien i Lier er det manuell dirigering av trafikken etter en trafikkulykke. Ifølge politiet er det snakk om tilsynelatende mindre personskader og førerne får hjelp av ambulansepersonell. Bilberger er på vei. 12:09 Redusert fremkommelighet på fv40 På fv40 mellom Skollenborg og Hvittingfoss er det redusert fremkommelighet pga. brann i hengeren til et vogntog. Brannvesenet har kontroll på brannen. Brannbilene har parkert langs veien og politiet dirigerer trafikken.

Nrk trafikk oslo 1

22. februar 2018 kl. 21:07 Vurderer trikk på Ring 2 i Oslo Bymiljøetaten har fått i oppdrag å utrede trikk på Ring 2. Et av mange alternativ er å stenge deler av veien for biler, og la fotgjengere, sykler og trikk råde grunnen alene, skriver Aftenposten. Saken er ennå ikke sendt på høring 29. februar 2016 08:01 Mindre kø-kaos enn fryktet Statens vegvesen fryktet lange køer på Ring 3 i morges som følge av stengningen av Brynstunnelen i Oslo, men trafikken flyter greit på stedet. Ved 8-tiden er det noe kø på Ring 3, men den er ikke stillestående. 07:49 Mindre kø enn fryktet i Oslo Det er mindre kø enn fryktet ved Brynstunnelen i Oslo. – Det er litt kø fra Abildsø, men det går mye bedre enn fryktet. Det er ikke stillestående kø, men god flyt, sier trafikkoperatør Trude Lindstad. Tunnelen er åpen for toveistrafikk i østgående løp.

Stadig finner nye scootereiere ut at farkostene ikke kan garantere at man holder seg tørr på bena. (Foto: Knut Fjeldstad/Scanpix) På E6 ved Skullerud var det i ettermiddag en 200 meter lang og neste en meter dyp innsjø på veien. Politiet måtte dirigere trafikken manuelt forbi den nye innsjøen. Sivilforsvaret ble tilkalt og etter et par timer hadde de fått pumpet unna det meste av vannet. Også på Ensjø var det store problemer. Flere veier sto under vann og også her måtte Sivilforsvaret tilkalles for å få pumpet unna vannet. T-banen var også stengt en kortere periode. Også andre steder i Oslo ble det meldt om problemer på grunn av regnet. En trikk fikk vann i drivverket og stoppet i Stortingsgata i Oslo sentrum. Trikken måtte til slutt skyves videre av en annen trikk. I mellomtiden var trafikkaoset komplett. Brannvesenet og sivilforsvaret har jobbet på spreng for å få vannet bort fra veiene. Brannvesenet i Oslo og Follo har måttet rykke ut til mange oversvømte kjellere.. En trekkvogn og en varebil fra Posten kolliderte front-mot-front på Alnabru i Oslo i ettermidag.

Føreren av varebilen måtte skjæres løs av brannvesenet. (Foto: Knut Fjeldstad/Scanpix) En mann ble brakt til sykehus med alvorlige skader etter at en varebil kolliderte med en lastebil på Alnabru i Oslo mandag ettermiddag. Ulykken skjedde kl. 17. 40. Mannen satt en stund fastklemt i varebilen, før han ble brakt til Ullevål universitetssykehus, opplyser operasjonsleder Per Arve Bakke i Oslo politidistrikt. Ved sykehuset får NTB opplyst at mannen har alvorlige skader i hode og bryst. Tilstanden hans er stabil.

Nrk trafikk oslo pass

Oppdaterte vei- og trafikkmeldinger for hele landet finner du på. Trafikkmeldingene finner du også gjennom: radio (riksdekkende og lokalt) trafikkvarslingsfunksjonen på bilradioen din (NRK Trafikk) NRK1 Tekst-TV (fra side 700) Har du spørsmål om innholdet i trafikkmeldingen, kan du kontakte Statens vegvesen på tlf. 175 (fra utlandet +47 815 48 991). Sist oppdatert: 16. oktober 2019

  1. Nrk trafikk oslo 2018
  2. Biltrafikk i Oslo – Siste nytt – NRK
  3. Nrk trafikk oslo hotel
  1. Vilde norske talenter love
  2. Fly fra oslo til london
  3. Lese og skrivevansker test practice
  4. Brasiliansk voksing oslo