Gode Filmer På Netflix 2017

– Norsk filmbransje taper penger for hvert år som går uten at dette blir innført. Jeg kan ikke skjønne hvorfor Kulturdepartementet somler med dette, sa filmprodusent Aage Aaberge til Dagsavisen sist uke. Les også: Ikke innfør tvang og ny avgift Netflix svarer: – Vi er i en tidlig fase Netflix er blitt forelagt artikkelen i Norsk Medietidsskrift og kommentarene fra forsker Kim Tallerås. Gjennom Netflix' pressetjeneste i Norge, PR-byrået Släger, svarer Netflix slik: «Det som blir foreslått for deg er basert på din egen seerhistorikk. Så når du får mange Netflix Originals, kan det tyde på at du har sett flere av Netflix sine egenproduksjoner». «Når det gjelder film generelt, er det viktig å huske at Netflix kun har jobbet med egenproduksjoner i tre år (sammenlignet med seks år med egenproduserte serier). Vi har gjort store fremskritt, men er fremdeles i en tidlig fase. » «Siden vi entret Europa i 2012 har vi investert over to milliarder dollar i europeiske produksjoner (lisensierte, originalproduksjoner, og samproduksjoner).

12 gode julefilmer på Netflix

 1. Gode filmer på netflix 2019
 2. Slik avdekker du skjulte skatter i Netflix - Dataporten
 3. Grunner til dårlig ånde
 4. Beste sushi i oslo
 5. Øyhopping i karibien
 6. Innsyn i journal psykiatri
 7. Gode filmer på netflix 2017 schedule
 8. Nordlys - Fyllekjøring
 9. Lær å seile – våre tilbud – Bærum Seilforening
 10. Gode filmer på netflix 2017 movies

Sarah Gadon har hovedrollen som Grace Marks, som i 1843 blir dømt for mord. Den unge irske immigranten ble en av de mest kjente kvinnene i Canada på den tiden. Det blir også tid for western-sjangeren til å gjøre sitt inntog blant Netflix-originaler. Godless er skapt av Scott Frank ( Logan) og har Jeff Daniels ( The Newsroom), Michelle Dockery ( Downton Abbey) og Jack O'Connell i fremtredende roller. Steven Soderbergh er produsent. Westernserien forteller historien om kriminelle Frank Griffin (Jeff Daniel) og hans gjeng av lovløse. Etter å ha blitt forrådt av Ray Good igangsetter de en jakt på sin tidligere kamerat. Godless. Foto: Netflix Det er ikke bare amerikansk western som venter Netflix-brukerne, for i filmen The Killer er det klart for tjenestens første brasilianske originalproduksjon. Filmen handler om den beryktede drapsmannen Shaggy som forsøker å finne ut hva som har skjedd med sin mentor Seven Ears. Det er også funnet plass til en ny komedie. Spike Lee har skapt sin første TV-serie og den er en ny-versjon av hans første film.

She's Gotta Have It. Foto: Netflix She's Gotta Have It handler om artisten Nola Darling fra Brooklyn, en selvstendig kvinne som streber med å sjonglere tre beilere. Alias Grace kommer 3. november, The Killer kommer 10. november, Godless kommer 22. november og She's Gotta Have følger 23. november. Jim Carrey-utgaven filmselskapet ville holde skjult For filminteresserte vil nok Jim & Andy: The Great Beyond bli en godbit. Dokumentaren viser stjernen Jim Carrey og hvordan han oppførte seg da han spilte idolet sitt Andy Kaufman i den kritikerroste Man On The Moon -filmen. Jim & Andy: The Great Beyond. Foto: Netflix Han skal ha gått så til de grader inn i rollen at filmelskapet blant annet var redd at stjernen ville fremstå som en drittsekk om alt som ble filmet av produksjonen ble gjort tilgjengelig. Derfor har materialet i flere år vært holdt tilbake, før det nå er brukt til å lage en dokumentar som skal gi et unikt innblikk. Netflix har også en ny originalfilm. I Mudbound følger vi to familier i Sør-Amerika i etterkrigstiden.

Dette kan ikke gå bra! Denne animasjonsfilmer passer godt for barn (7+). Brukerrangering på IMDB: 7, 1 av 10 Tilgjengelig på: Netflix Klaus – Postbudet og leketøysmakeren Når et egoistisk postbud og en beskjeden leketøysmaker blir venner kan mye skje. I denne animasjonsfilmen skal de bringe glede til en by som virkelig trenger det. Film for hele familien (7+). Brukerrangering på IMDB: 7, 1 av 10 Tilgjengelig på: Netflix En ridder til jul Nok en søt og romantisk julefilm. Her møter vi en engelsk ridder som på mystisk vis dukker opp fra middelalderen og forelsker seg i læreren. Filmen passer for hele familien (7+). Brukerrangering på IMDB: 5, 5 av 10 Tilgjengelig på: Netflix Holiday Rush En enkemann og radiovert må gjøre noen ubehagelige valg for seg selv og de bortskjemte barna, da han plutselig står uten jobb rett før jul. Julefilm som passer for hele familien (7+). Brukerrangering på IMDB: 4, 8 av 10 Tilgjengelig på: Netflix Let it Snow En snøstorm fører en gruppe unge mennesker sammen, noe som får konsekvenser for kjærlighet, vennskap og fremtiden til flere av ungdommene.

 1. Radio til badet
 2. Gift ved første blikk 2016 norge
 3. Hvordan blir
 4. Kiler i magen