Rive Rolf Norske Stemmer

Om filmen [ rediger | rediger kilde] Popularitet og økonomi [ rediger | rediger kilde] Rive-Rolf ble en suksess hos publikum. [1] [2] Den innbrakte $471, 2 millioner på verdensbasis, hvorav $189, 4 millioner i USA og $3, 5 millioner i Norge. [3] I tillegg innbrakte den $129, 2 på DVD -salg i USA. [4] I følge The Numbers havnet den på 14. plass over de mest innbringende kinofilmene på verdensbasis i 2012 [5] og på 12. plass i USA. [6] I Norge ble den den niende mest besøkte filmen i 2013 med drøyt 232 000 besøkende. [7] Produksjonskostnadene var på $165 millioner. [3] Anmelderne [ rediger | rediger kilde] Den ble meget godt mottatt av anmelderne, noe som gjenspeiles i at den har fått 87% på Rotten Tomatoes. [8] Priser [ rediger | rediger kilde] Den ble tildelt fem Annie-priser ved Annie Awards (blant annet i klassen beste animasjonsfilm).

Rive-Rolf krasjer internett (3D) (Norske stemmer) - Filmsentret Charlie

Rolf (norsk stemme: Asgeir Borgemoen) er ikke lenger lei av å være slem. Han er derimot svært tilfreds med tilværelsen med venninnen Vanilje von Sukkertopp (norsk stemme: Sigrid Bonde Tusvik), og deres monotone liv i den gamle spillehallen som utgjør deres univers. les også Filmanmeldelse «Psychobitch»: Sterk, ubehagelig og viktig Da Vaniljes spill «Sugar Rush» mister en del som følge av et overentusiastisk forsøk fra Rolf på å sprite opp hverdagen, mister alle karakterene i spillet plutselig sitt hjem. De to vennene bestemmer seg for å legge ut på en heseblesende reise inn i et univers som er langt større enn de retro omgivelsene de er vant til på jakt etter en ny del - det uendelige internettet. Nostalgien film nummer én brakte med seg forsvinner kanskje, men underholdningsverdien holder mål. UENDELIGE MULIGHETER: Internett er sømløst presentert med stor detaljrikdom i denne filmen. Foto: Walt Disney Animation Studios Animasjonene er som i forrige film utsøkte og barnevennlige, men det er detaljnivået som virkelig imponerer i «Rive-Rolf krasjer internett».

Tips en venn Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: fra 2 arbeidsdager Selges av Dette produktet tilhører og leveres av I dette nye eventyret fra Disney forlater Rolf og Vanilje sin spillehall og begir seg inn i den uutforskede, gigantiske og spennende internettverden, som kanskje eller kanskje ikke kommer til å overleve Rolfs kaos. Bråkmakeren Rolf og hans venn Vanilje von Sukkertopp, begge to fra videospillverden, setter alt på spill når de begir seg ut i the "world-wide-web" for å lete etter reservedeler til Vaniljes videospill, Sukkerkick. Det viser seg å bli vanskeligere enn de tror og sammen må de få hjelp av internetts innbyggere for å finne det de leter etter. Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. kan ikke garantere at informasjonen er korrekt. Lydformat: DTS HD - Master Audio 7. 1, Dolby Digital 5. 1 Swedish, Dolby Digital 5. 1 Danish, Dolby Digital 5. 1 Norwegian, Dolby Digital 5. 1 Finnish Bildeformat: 16:9 Widescreen, HD 1080p, Widescreen (2.

Monthly Archives: desember 2013 Godt nytt år! 31. desember 2013 Leave a comment Vi ønsker alle et godt nytt år! Read More » Tell fugler ved foringsplassen. 30. desember 2013 Mater du fuglene i hagen din? Følg med på fôringsplassen og registrer hvilke fugler du observerer gjennom sesongen. Hva er de mest tallrike fuglene i norske hager, tkcert og hvordan er forskjellene mellom nord og sør, eller øst og vest? Dette er noen av spørsmålene Norsk Ornitologisk Forening ønsker å finne svar på gjennom å overvåke hvilke fugler som finnes... Read More » Inspirasjon til pynt av festbord til nyttårsaften. Her er noen linker til inspirasjon: Moseplassen har dette forslaget. Hviit har dette forslaget: Mens mariefriis velger denne varianten: 225-030 Så er det bare å finne ut MB7-224 hva en selv liker best. MTT Read More » Nyttårsfest! NYTTÅRSFEST! Vi innvier det nye året med en nyttårsfest. Natt til 1­. Januar 01:00 – 03:00 Festen er i URD. BARE 50, - I INNGANG Aldersgrense 15 år. Inntektene går til ungdomsklubben Laban ET Read More » Årbok nr 29 Meløy Den stille fjerding 29. desember 2013 Her finner du informasjon om Meløy Historielags årbok for 2013:…… Read More » Varden er ramlet ned Vi har fått MMS fra Robert, som er på fjelltur: Nå må det bli dugnad på Meløytinden.

Men nå slipper jeg i alle fall å lure på hva som er så spesielt med denne boken til J. Salinger. Så kan jeg sikkert nevne den i en eller annen forbindelse for å fremstå som en intellektuell. Dette er noe av det sterkeste og mest fascinerende jeg har lest. På knappe 10 år går Tara fra å ha ingen utdannelse — og leve i et sterkt religiøst og undertrykkende hjem — til å få seg en doktorgrad fra Cambridge. Tara Westover skildrer oppveksten godt, men også urovekkende. Galskapen — la oss være ærlige å kalle den det — blir verre og verre. Det er et under at ikke liv går tapt — og det er kanskje også litt av problemet. For hver gang noen blir hardt skadd så er det urter og oljer som skal helbrede. Leger og sykehus stoler man ikke på, de er nemlig agenter som vil hjernevaske deg, i følge foreldrene. Dermed blir enhver som overlever også et bevis på at akkurat Guds vilje. At disse metodene fungerer bedre enn hva en lege ville klart. Det er vrient å ikke trekke på smilebåndet når man leser at moren diagnoserer seg selv med kreft, for å så helbrede seg.

Rive rolf norske stemmer funeral home

Ikke mine ord, men Sanna Sarromaa. Hun skriver i en kronikk i VG at hun ikke har vært borti et land der befolkningen skriver sitt eget morsmål så dårlig som i Norge. Og akkurat på det punktet er det vanskelig å være uenig — for jeg vet jo ikke hvor mange land hun har vært borti. Men i følge kronikken så er det først og fremst Finland og Frankrike hun sammenligner oss med. Sanna Sarromaa er en omdiskutert skikkelse i norsk offentlighet. Kanskje mest kjent som "hun som hater norge, men ikke vil flytte hjem til finland" — satt litt på spissen. Men akkurat i denne kronikken har hun likevel et poeng. Hvis vi først kan legge stoltheten litt til side. Nordmenn er dårlige til å skrive norsk. Det er et faktum. Si hva du vil, men folk blander "og" og "å" over en lav sko. Selv journalister faller for å bruke ordet "sjanse" når de egenlig mener "risiko". Og akkurat der tenker du kanskje, "er det så farlig da? " Vel, det er to ord som betyr noe ganske forskjellig. Så budskapet blir jo fort noe ganske annet når du blander disse to.

Voksne: 90, - Honnør: 75, - Student: 75, - Barn: 75, - Billetter kjøpes online på og ved inngangen (en time før filmen starter). Gyldig studentkort må fremvises ved kjøp av studentbillett. Adresse: Moerveien 1 1430 Ås Problemer med å kjøpe eBilletter? Send en mail til

(Oppr. lagt ut 19. 2. 2019) Scenen er tom, kostymer har funnet veien tilbake til innerst i skapet, lovord er høstet, skuldrene er senket og pulsen begynner å bli tilnærmet normal. Vi legger bak oss teaterhistoriens første ungdomsproduksjon og konstaterer at vi nok en gang har hatt det kjekt og forhåpentligvis også klart å underholde vårt publikum. Takk for alle positive tilbakemeldinger og takk for at dere kom og så på oss. Vi er utrolig stolte av alle de 18 ungdommene som var med på å gjøre dette mulig. Speak now or forever hold your peace Nå ser vi videre framover og det finnes de som synes tiden mot neste forestilling er altfor lang. Det er likevel mange biter som skal på plass og vil DU være med å legge disse bitene er det nå du må « Speak now or forever hold your peace ». Vi vil jobbe mot en ny selvskreven revy og vi sikter oss inn mot en premierdato i november. Vi trenger folk som kan organisere, skrive, rigge, bygge, snekre, skru, sminke, danse, sy, underholde, synge og snakke (på scenen) – eller hvertfall ha et ønske om å gjøre det.

  1. Rive rolf norske stemmer club
  2. Rive rolf krasjer internett norske stemmer shank
  3. Rive rolf norske stemmer de