Beste Touring Motorsykkel

Likevel er det et faktum at enkelte tourere kan by på vel så god komfort. Vi tenker i første rekke på vindskjermen. Den kan virke å være litt kort for de mest høyreiste førerne. Selv om slippstrømmen er jevn, merker vi litt vindstøy. Men resten er bra. Rett ut sagt megabra, dersom man utstyrer den med nødvendig ekstrautstyr som ESA-fjæring og oppvarmet sete. ESA-fjæringen sørger for at man kan stille dempingen med trykknapper mens man kjører. I komfortmodus er den veldig myk. Oppvarmet sete betrakter vi som et must på våre breddegrader. Det hele suppleres med en bekvem sittestilling og gjennomtenkte betjeningsorganer som bare BMW kan. Tross mektige dimensjoner, er den også lettkjørt. Vi kunne gitt den en sekser, men vindstøyen og nødvendigheten av å bruke ekstra kroner på utstyr, gjør at vi holder litt igjen. Førermiljø på sykkelen 6 En turtilværelse på R 1200RT er helt mega! Man suser av sted i maksimal komfort, med tilgang til alt utstyr man kan ønske seg. Godt lydanlegg sørger for underholdningen.

Beste touring motorsykkel sport

Foto: Jon A. Lystad Motorytelse 6 HP-2-motoren er en perle! For det første, drar den effektfullt og mektig på alle turtall. Dessuten kvitterer den på enhver gassbevegelse med sportslig vitalitet. Selv om den bare yter 110 hester, har den krefter nok til å fylle selv de mest kritiske sjeler med fryd. BMW-boxeren er også utstyrt med girkasse og kraftoverføring som funker. Girkassa er ekstremt presis. Den hadde ikke gjort skam på en sportsmotor. Tross kardang, er kraftoverføringen myk og nøytral. Det finnes sterkere touringmotorer, men RT-boxeren skaper kjøreglede så det holder! Motorkarakter 6 BMW R1200RT 2010 test Når man ligger og cruiser i pluss/minus 100 km/t, går motoren veldig mykt. Vibrasjoner kan knapt spores og det er alltid krefter tilgjengelig. Det tunge svinghjulet sørger også for at boxeren kan pines ned mot 1500 omdreininger på høygir, uten at hakketendensene melder seg. Under befordring i byen, føles motoren veldig medgjørlig. Det eneste vi dveler litt ved, er tendensen vibrasjoner når man gir gass.

Onsdag byr det seg en anledning og Hadeland lokker. Jeg legger opp en rute på ca. 20 mil på noen av mine favorittveier i landskap som bidrar til ro i sjela. Les om turen her! Det er duket for årets første tur. Vi kombinerer den med øvelseskjøring og får en fantastisk fin tur på veiene øst for Øyeren. Vi har ikke været på vår side hele tiden, men med sommertemperaturer i april er det en fryd å være på motorsykkeltur. Les om turen her! Jeg hadde tenkt på å slå lag med Bror, Tom og Knut på en tur sørover lenge, og ikke bare bygge ruteforslag for dem. Så i år var det på tide å slenge seg med. Jeg laget et ruteforslag som gikk gjennom uten innsigelser og forutsetningene var klare, det ville bli noen lange etapper og mange timer på sykkelen. Les om turen her! Read about the trip in English Innleggsnavigasjon

Evt. kan den sjekkes med en bremsevæsketester som da viser vanninnhold i bremsevæsken. Bremseklosser: Disse er lette å sjekke, ved å lyse inn i kalipper forfra / bakfra og se an bremsebelegg-tykkelsen. Nye klosser har typisk 5 – 6 mm beleggtykkelse. Alt under 2 mm holder neppe en sesong med 10 000 km kjørt, og bremseskiver til motorsykkel er ofte dyre. Væskenivåer på motor: Oljenivå sjekkes med nivå-sikteglass i bunnen av blokk eller peilepinne (avhengig av sykkel) med motorsykkel stående vertikalt, ikke på sidestativ. Motorer med tørrsumpsystem har egen prosedyre med varmkjøring før sjekk. Kjølevæskenivå sjekkes ved å se på kjølevæsketanken som alle væskekjølte motorsykler har, den er merket med maks og min. Etterfylles med væsker etter fabrikantens spesifikasjoner. Kjeder og drev: Sjekk tilstand og stramming, og smør det opp. Hvis du ser tegn til at kjede eller drev er utslitt, bit merke i at nyere kjeder til større motorsykler kommer kun med lås til å klinkes og er derfor vanskelig å gjøre hjemme.

Aprilia RSV4 1100 Factory har sitt DNA fra MotoGP. Dette er nærmest en banesykkel du kan sette skilter på – som du uten tvil vil bli lagt me... Forrige helg fikk MC-avisa ta fire brukte MC-er i adventuresegmentet med på tur. En av disse var et nydelig eksemplar av en BMW R 1200 GS fr... Honda CRF1000L Africa Twin er midt i blinken for den som trenger litt av alt. I helgen prøvekjørte MC-avisa en 2017-utgave med DCT automatgi... Da MV Agusta lanserte Turismo Veloce 800 i 2015, løftet alle MV-elskere på øyenbrynene og maskinen fikk en varm velkomst i menigheten. Her e... Først ut av bruktsyklene i adventure-segmentet som ble testet sist helg, er KTM 1290 Super Adventure T. Modellen ble produsert i tidsrommet... MC-avisas redaktør, Oddbjørn Myklebust, reiste til Daytona Bikeweek før Corona-tiltakene stengte landegrensene. Der fikk han testkjøre India... Kawasakis 2020-versjon av Z900 ser kanskje ikke vesentlig annerledes ut enn sine eldre søsken, men oppdateringene er tidsriktige og har gitt... Forrige uke var jeg med å pakke ut nye Ducati Streetfighter V4 da den kom til Løvaas motor i Holmestrand.

Kanskje noe overraskende og spennende? Touringsykkel er populært blant mange, spesielt blant de noe mer voksne. Er motorsykkelen din klar for våren? Her er sjekklisten du trenger Så enkelt kan du spare tusenlapper på MC-utstyret Sjekk dette før du kjøper brukt motorsykkel (kilde: Peter Kanerva, Yamaha Vinterbro): Se på dekktrykk foran og bak, og sjekk dekkenes alder og mønsterdybde. Eldre dekk enn 5 år har i nesten alle tilfeller svært mye dårligere grep enn nye dekk. Dekktrykk bør sjekkes minst en gang i måneden. Kontroller også hjullagere for slakk / lugging. Lys: Sjekk at alle pærer lyser og at bremselys foran og bak trigges før du fysisk kjenner at bremsen tar borti. Vi ser ofte at bremselysbrytere bak er feil innstilt, spesielt når det har blitt byttet til uoriginale fothvilerbraketter. Batteriet: Sjekk væskenivå (for syrefylte batterier) og hvilespenning (over 12. 6 V). Bremse- og clutch-væskens tilstand / farge: Ny væske er klar eller svakt gul, svært gammel væske er nesten helt sort.

  1. Beste touring motorsykkel suv
  2. Beste touring motorsykkel reviews
  3. Beste touring motorsykkel 2015
  4. Beste touring motorsykkel sport
  5. Finn din motorsykkel til en rimeligere penge! | FINN.no
  6. Beste touring motorsykkel review
  7. V75 resultater norge

Denne testen blir å...

  1. Elkjøp macbook air