Dommere I Norske Talenter 2017

I fjor var hun gjestedommer i Norske talenter og nå blir hun altså fast medlem - Jeg fikk være gjestedommer i fjor og det ga mersmak. Nå håper jeg vi får se mange nye talenter. Kanskje noen som bare har opptrådt på sætra foran sauene sine, ler Janne og legger til. - Det ville være veldig kjekt om noen kunne gjøre standup eller teater. Mia Gundersen og Bjarne Brøndbo fortsetter som dommere i talentkonkurransen. Leter etter talenter nå Den niende sesongen med talent-jakt er allerede i gang, Casterne skal i disse dager rundt i Norge og lete etter talenter. Påmeldingsfristen er 10. november Dette er byene de skal til på precast: 14. Sept Fredrikstad og Hamar Trondheim og Stavanger Bodø og Kristiansand 20. Sept Tromsø og Sandefjord Ålesund Bergen Oslo I oktober drar dommere og hele «Norske talenter»-produksjonen til Stjørdal, Bergen og Oslo for å lage auditionprogrammene. Kontakter Norske talenter, The Voice, Født i feil kropp, Åsted Norge, Tid for hjem, En kveld hos Kloppen, værprofiler. 913 91 114 / 55 90 80 10 Bilder Mona Berntsen og Janne Formoe blir dommere i Norske talenter.

Dommere i norske talenter 2017 cast

Disse to stepper inn som nye dommere i «Norske talenter» Halve dommerstaben byttes i høst ut. NÅLØYET: Skal man komme videre i årets sesong av «Norske talenter», må blant andre disse damene gi deg tommelen opp. Foto: TV 2 Vis mer (Seoghø): TV-høsten er allerede i full blomst, og snart tar kanalenes storsatsinger over skjermen for fullt. På TV 2 har eksempelvis allerede «Skal vi danse» startet, mens «Norske talenter» snart starter innspillingen sin. Opptakene starter i oktober, og tirsdag morgen kunne TV 2 avsløre at de har fått to nye dommere med på laget. I fjor besto kvartetten av danser Suleman Malik (26), skuespiller Mia Gundersen (55), komiker Linn Skåber (47) og artist Bjarne Brøndbo (52). Kun to av disse blir å se i høstens sesong. Suleman og Linn blir denne høsten byttet ut, men deltakerne som møter på audition bør ikke være redde for å bli bedømt av noen med mindre kompetanse. Erstatningen er nemlig ingen ringere enn Janne Formoe (42) og Mona Berntsen (27). - Spennende Til Seoghø skriver pressekontakt for «Norske Talenter», Katrine Wergeland, at det ikke ligger noen ugler i mosen bak avgjørelse.

Det er rett og slett tidsklemma som har sørget for det nye dommerlaget. - Både Suleman og Linn er opptatt med andre prosjekter. Vi gleder oss til å få Mona og Janne med på laget, forteller hun. De to nye dommerne har mye erfaring på hver sine felt. Janne har vært å se som skuespiller i blant annet «Kaptein Sabeltann» i Kristiansand, hele 14 år på rad. I disse dager er hun kanskje aller best kjent for rollen hun har i «Neste Sommer» på TVNorge. Hun er utdannet ved Statens teaterhøgskole. Mona har på sin side danset seg hele verden rundt. Hun har blant annet vært på turné med Justin Bieber. Hun vant den skandinaviske utgaven av «Dansefeber» i 2008, og har hatt nok å holde fingrene i siden da. - Jeg har jo vært med i talentkonkurranser selv, så jeg synes det er spennende å få være med på andre siden. Det er utrolig kjekt å få komme hjem og se alle talentene og være med på deres reise, sier Mona til TV 2. VANT: 8 år gamle Angelina Jordan ble i går tidenes yngste «Norske Talenter»-vinner, etter at hun framførte Ella Fitzgeralds klassiker «Summertime».

Her er finaleopptredenen. Video: TV 2 Vis mer Vis mer Mersmak Janne var gjestedommer i fjor, og forteller at det har vært noe av inspirasjonen for årets nye jobb som dommer på fulltid. - Det ga mersmak. Nå håper jeg vi får se mange nye talenter. Kanskje noen som bare har opptrådt på sætra foran sauene sine. Dette blir niende sesong av talentshowet. I fjor var det Vilde Winge som stakk av ved seieren. I tillegg til å smykke seg med den gjeve vinnertittelen, fikk hun også en pengepremie på 500 000 kroner. - Jeg ser noe helt spesielt hos deg. Det ser jeg hver gang du er på scenen. Du lager kunst, Vilde. Du gleder mange hjerter med å gjøre det du gjør, sa en rørt Linn Skåber under sendingen. Helt siden den da 13 år gamle jenta sto på scenen under første auditionrunde, har hun imponert dommerne og tv-seerne gang på gang. Etter at hun tolket Gabrielles «Ring Meg» på tegnspråk under første audition, kunne hun avsløre overfor Seoghø at hun ble stoppet på gata. - Folk stopper meg og sier at jeg er flink.

Mye gammel gjeld, og gjerne forskjellige smålån, kan tære på økonomien din. Ofte betaler man dyrt i rentekostnader, og jo lenger tid du skal bruke på å nedbetale gjelden, jo høyere blir totalkostnaden for lånet. Derfor kan refinansiering spare deg for mange penger hver måned, og ikke minst gi deg bedre oversikt over økonomien når du kun har én faktura å forholde deg til. Når månedsutgiftene dine blir lavere, betyr det at du har flere penger hver måned til rådighet, noe som er større sikkerhet for banken når de skal låne deg penger. Finn det beste lånet Det vil ofte være forskjellige lånetilbud etter hva du trenger pengene til. Om du vil refinansiere, søke vanlig forbrukslån til ulike formål, eller søke om et billån, kan rentene og beløpene variere. Derfor skal du selvfølgelig først bestemme deg for hvilken type lån du trenger for å finansiere dine behov. Det aller beste du kan gjøre når du skal søke om lån, er å samme nligne lånetilbudene! Derfor har vi hos gjort hele jobben for deg. Du kan selv velge hvilken type lån du trenger, og filtrere utlånerne basert på dine preferanser, så du kan være sikker på at du finner den beste banken eller lånemegleren for deg.

Janne Formoe og Mona Berntsen tar plass bak dommerbordet i Norske talenter neste sesong. Mia Gundersen og Bjarne Brøndbo fortsetter også som dommere. Mona Berntsen og Janne Formoe blir dommere i Norske talenter. Mona Berntsen er en av Norges mest profilerte dansere og har de siste ti årene jobbet sammen med flere av verdens største artister, koreografer og produksjoner til både TV og konserter. I sommer kom hun hjem etter å ha vært på verdensturne med Justin Bieber. - Jeg har jo vært med i talentkonkurranser selv, så jeg synes det er spennende å få være med på andre siden. Det er utrolig kjekt å få komme hjem og se alle talentene og være med på deres reise. Så håper jeg at jeg kan bidra med min kunnskap og erfaring fra alt jeg har vært med på – og at vi får se andre talenter enn sang og dans. Jeg tenker at det kan være ok at jeg vet hvordan de har det på den andre siden av bordet. Jeg gleder meg veldig til å se alle mulige, norske talenter, sier Mona Berntsen Janne Formoe startet sin karriere som Sunniva i Kaptein Sabeltann-forestillingene i Dyreparken i Kristiansand etter det har hun en lang karriere på teaterscenen, med tv-serier og filmer.

  1. Dommere i norske talenter 2007 relatif
  2. Dommere i norske talenter 2014 edition
  3. Dommere i norske talenter 2017 season
  4. Dommere i norske talenter 2012.html
  1. Qatar airways norge
  2. Kløe i ansiktet uten utslett