Åndenes Makt Danmark

  1. Åndenes makt danmark

↳ Foto & Bilder ↳ Engler, Guider, Hjelpere, Skytsengler ↳ Healing og annen alternativ medisin ↳ Magi og Okkult Praksis ↳ Universet & dets hemmeligheter ↳ Fakta, teori & skepsis ↳ Religion & livssyn ↳ Sjamanisme ↳ Andre paranormale saker ↳ Astrologi Generelt ↳ REGLER FOR BRUK AV ↳ Forum hjelp - spør her ↳ Kommersielt ↳ DRIFTSMELDINGER ↳ FILMER, BØKER OG MUSIKK ↳ Konkurranser / månedens produkt ↳ Asbjørns tekniske hjørne ↳ Råd og Tips mot å bli svindlet! ↳ Prat om helse

Åndenes makt danmark

Programmet ble sett av 463. 000, en rekord for «Åndenes Makt». Dette er første gang i norsk TV-historie at «kanalfamilien» TVNorge er større enn TV2 –gruppen i den kommersielle målgruppen søndag til torsdag. «Åndenes makt» har lenge vært et av de mest populære programmene på TVNorge. I fjor hadde serien et seersnitt på 448 000.

Saken oppdateres. - Det er nesten uforklarlig, sier programdirektør i TVNorge, Evind Landsverk til NTB. – Men vi går i direkte konkurranse med et av TV2 sine aller sterkeste premierekort, nemlig «Torsdag kveld fra Nydalen». Vi gikk ut av denne duellen som en klar vinner. I går skrev om hva som skjedde da Tom Strømnæss og Åndenes Makt- teamet besøkte Ålen. Ånder i Ålen I går kveld ble sesongpremieren på den nye sesongen av «Åndenes Makt» sendt på TVNorge. Programmet tok for seg de uforklarlige hendelsene som eier og ansatte ved Statiolstasjonen i Ålen opplevde på stasjonen gjennom flere år. Potetgullposer ble funnet i fryseren, bruskasser som var stablet i formasjoner, flere rom ble på mystisk vis låst og trøbbel med både datamaskiner og stasjonens minibank var daglige fenomen. - Jeg koblet datakabler som ble tatt ut før jeg rakk å snu meg, uttalte daglig leder Stig Kirkhus til TVNorge-programmet. Større enn TV2 Uroen ved bensinstasjonen ble etter hvert godt kjent, og den siste uka i januar var et filmteam fra «Åndenes makt» på plass i bygda.

  1. Sjakk rating
  2. Nå din idealvekt med Vektklubb
  3. Sap makt
  4. Håndball norge romania